dynamic dns

Dynamisk DNS

Support center

Tjek din offentlige ip

Der er en nem måde at kontrollere din offentlige ip: der er tilsluttet til denne service
Ip Check
Den service tilbydes gratis af DnsUp og giver dig mulighed for at se i realtid den offentlige IP tildelt dynamisk af din internet udbyder.

Men hvorfor kan jeg ikke have en statisk offentlig ip?

Problemet vedrører tilgængeligheden af ip-adresser tilgængelige i øjeblikket. Uden at gå i tekniske detaljer, i det øjeblik internettet er i stand til at styre lidt over 4 milliarder separate IP-adresser, utilstrækkelig for alle enheder, som anmoder om det. Så her er, at de ip-adresse er tildelt af udbyderen, når det er nødvendigt, når de søger information på internettet. En slags "ip-deling", der anvendes til at opfylde de begrænsninger, der følger af den nuværende arkitektur.
Du eksperimenterer med et nyt system, kaldet ipv6 kan producere 2 ^ 64 forskellige adresser, og dermed i stand til at fjerne ethvert problem relateret til tilgængeligheden af ip. Desværre er dette system er ikke kompatibel med den nuværende ipv4 grunden til, at det vil tage lang tid, før ipv6 kan blive den eneste internet standard.

Vi har derfor forstået at de IP-adresser, der på nuværende tidspunkt er meget værdifulde, og som sådan er tildelt til brugere, der, i lyset af de specifikke behov, der er villige til at betale for dette privilegium. For eksempel, For dem, der lejer en virtuel eller fysisk server betaler et månedligt gebyr og en statisk offentlige IP er inkluderet i pakken.

Så for at besvare det indledende spørgsmål , du kan have en statisk IP-adresse, men du vil hurtigt opdage, at der er ingen hjælp, og det er meget bedre at stole på en Dynamisk Dns-tjeneste, som tilbydes af DnsUp.
18 sep 2018

Semantica

Bologna, Italy

IT 03628101200

REA: BO-534140

Dette websted anvender tekniske cookies til at forbedre din navigationsoplevelse   JEG FÅR DET

Mere information er tilgængelig   HER