dynamic dns

Dynaaminen DNS

Support center

Tutustu oman julkisen ip

Siellä on helppo tapa tarkistaa julkisen ip: liitetty tämän palvelun
Ip Check
Palvelu on maksutonta, joita DnsUp ja voit nähdä reaaliajassa julkinen IP dynaamisesti, jonka internet-palveluntarjoaja.

Mutta miksi en voi olla staattinen julkinen ip?

Ongelma koskee saatavuus ip-osoitteita tällä hetkellä saatavilla. Menemättä teknisiin yksityiskohtiin, tällä hetkellä, internet voi hallita vain yli 4 miljardia euroa erillisiä IP-osoitteita, riittämätön kaikille laitteille, jotka sitä pyytävät. Joten tässä on, että ip on määritetty palveluntarjoajan vain tarvittaessa, kun he etsivät tietoa internetistä. Eräänlainen "ip-jakaminen" tapana tavata asettamien rajojen nykyinen arkkitehtuuri.
Olet kokeilemassa uutta järjestelmää kutsutaan ipv6 pystyy tuottamaan 2 ^ 64 eri osoitteita ja näin pystyy poistamaan ongelmia, jotka liittyvät saatavuus ip. Valitettavasti tämä järjestelmä ei ole yhteensopiva nykyisen ipv4 syy, miksi se vie pitkän aikaa, ennen kuin ipv6 voi tulla vain internet-standardi.

Meillä on siis selvää, että IP-osoitteet ovat tällä hetkellä erittäin arvokas ja sellaisena kohdistetaan käyttäjille, jotka kohtaavat erityisiä tarpeita ovat valmiita maksamaan tämän etuoikeuden. Esimerkiksi, niille, jotka vuokrata virtuaalinen tai fyysinen palvelin maksaa kuukausimaksua ja staattinen julkinen IP on sisällytetty pakettiin.

Joten vastaus alkuperäiseen kysymykseen voit saada staattisen IP-osoitteen, mutta pian huomaat, että ei ole helppoa ja se on paljon parempi luottaa Dynaaminen Dns-palvelu, kuten yhden tarjoamia DnsUp.
18 sep 2018

Oikeudelliset ilmoitukset

Semantica

Bologna, Italy

IT 03628101200

REA: BO-534140

Tämä sivusto käyttää teknisiä evästeitä parantamaan kokemustasi   SAAN SEN

Lisätietoja on saatavilla   TÄÄLLÄ