dynamic dns

Dynamic DNS

Support-center

Iwwerpréiwen Si Hir ëffentlech ip

Et gëtt eng einfach Méiglechkeet ze iwwerpréiwen, Hir ëffentlech ip: d ' Verbindung zu dësem service
Ip Check
De service gëtt gratis zur Verfügung gestallt vun DnsUp an erméiglecht et Iech, fir ze kucken, an Echtzäit d ' ëffentlech zugewiesene IP-Adress dynamesch vun Hirem internet-spaweck.

Awer firwat kann ech net eng statesch ëffentlech ip-Adress?

De problem betrëfft d ' Quelltext vun ip-Adressen, déi am moment zur Verfügung. Ouni an d 'technesch Detailer, déi am moment d' internet verwalten kann nëmmen iwwer 4 Milliarden ënnerschiddlech IP-Adressen, net genuch fir all d ' Instrumenter, déi gehollef. Sou, hei ass, datt d ' ip zougeschriwwen ass, andeems den Ubidder nëmme bei Bedarf, wann Dir op der Sich no Informatiounen am internet. Eng Aart "ip-sharing" benotzt, fir d ' Grenze vun den aktuellen Architektur.
Si Experimentéieren mat engem neie system numm ipv6 an der Lag, 2 ^ 64 ënnerschiddlech Adressen an sou an der Lag, ze läschen all problem a Bezuch op d ' Quelltext vun der ip. Dëst system ass leider net kompatibel mat der aktueller ipv4 Grond, firwat et eng laang Zäit daueren, ier ipv6 nëmmen d ' internet-standard.

Mir hunn dofir verstanen, datt d 'IP-Adresse sinn am moment ganz wertvoll an als sollech ginn Benotzer verginn, an d' Gesicht vun der renommée Besoinen ze bezuelen bereet sinn, dat Privileg. Wie zum Beispill d ' Loyer vun engem virtuelle oder physesch server bezuele mount eng Taxe an eng statesch ëffentlech IP-Adress ass am Pak enthalen.

Fir d ' Beantwortung der éischter Fro kënnt Dir eng statesch IP-Adress, awer duerno gi Si fannen, datt et keng Bequemlichkeit, an et ass vill besser, sech op e Dynamischen Dns-Déngscht wéi ugebueden DnsUp.
18-sep-2018

Semantica

Bologna, Italy

IT 03628101200

REA: BO-534140

Dës Websäit benotzt technesch cookien, fir verbesseren Si Hir Erfarung lëtzebuerg   ECH BEKOMME ET

Méi Informatiounen   DO