dynamic dns

Dynamisk DNS

Support center

Kolla din publika ip

Det är ett enkelt sätt att kontrollera din publika ip-adress: ansluten till denna tjänst
Ip Check
Tjänsten tillhandahålls kostnadsfritt av DnsUp och gör att du i realtid kan se den offentliga IP-adressen som tilldelats dynamiskt av din internet-leverantör.

Men varför kan inte jag ha en statisk ip?

Problemet gäller tillgången till ip-adresser som för närvarande finns tillgängliga. Utan att gå in på teknikaliteter för närvarande internet kan hantera drygt 4 miljarder separat IP-adresser, otillräckliga för alla enheter som begär det. Så här är att ip tilldelas av leverantören endast när det behövs, när de letar efter information på internet. En typ av "ip-sharing" som används för att uppfylla de begränsningar som följer av den nuvarande utformningen.
Du experimenterar med ett nytt system som kallas för ipv6-kapabla att producera 2 ^ 64 olika adresser och därmed kunna eliminera eventuella problem som relaterar till tillgängligheten för ip. Tyvärr är detta system är inte kompatibla med den nuvarande ipv4 anledning till varför det kommer att ta lång tid innan ipv6 kan bli den enda internet-standard.

Därför har vi förstått att de IP-adresser som för närvarande är mycket värdefulla och som sådan tilldelas till användare som inför särskilda behov är villiga att betala för detta privilegium. Till exempel, de som hyr en virtuell eller fysisk server betalar en månadsavgift och en statisk publik IP-ingår i paketet.

Så för att svara på den inledande frågan kan du ha en statisk IP-adress, men snart kommer du att upptäcka att det inte passar och det är mycket bättre att förlita sig på en Dynamisk Dns-tjänst som erbjuds av DnsUp.
18 sep 2018

Semantica

Bologna, Italy

IT 03628101200

REA: BO-534140

Denna webbplats använder tekniska cookies för att förbättra din navigeringsupplevelse   JAG FÅR DET

Mer information finns   HÄR