dynamic dns

Dinamiese DNS

Ondersteuning sentrum

Maklik video surveillance

Met die verspreiding van smarphones, die moontlikheid van die skep van video surveillance stelsels het toenemend beton. Die installering van'n IP kamera en die monitering van jou huis of kantoor ruimte oor die telefoon besig is om'n maklike taak vir baie.

Die oorwegings wat gemaak kan word afgeneem op enige toestel verbind tot die plaaslike netwerk, byvoorbeeld'n nas. Dit is in werklikheid nuttig om'n nas geïnstalleer in die plaaslike netwerk en om te wees in staat om te bereik dit ook van'n smarphone of van'n rekenaar buite die netwerk.

Die probleem in die bestuur van'n toestel ontstaan wanneer jy verlaat die plaaslike netwerk en begin met behulp van die mobiele netwerk. Hoe kom ek nie kan bereik die kamera nie?
Die antwoord is baie eenvoudig, maar miskien nie so duidelik: die IP-adres gebruik om te identifiseer en dit het verander.
Onthou dat die ip-adres is die string van 4 getalle geskei deur'n komma gebruik word om te identifiseer'n toestel. Byvoorbeeld 192.168.1.1 is'n geldige IP-adres en miskien het jy reeds met dit, want dit is dikwels toegeskryf aan die plaaslike netwerk router.

So hoekom nie die IP-adres van die kamera verander wanneer ek beweeg van die plaaslike netwerk om die mobiele een?
In werklikheid, die adres self nie verander nie, maar verander die manier waarop die toestel, die kamera in hierdie geval, is bereik.
'n voorbeeld om te verduidelik wat die idees
dynamic dns phones Ons probeer om te verduidelik hierdie gedrag deur te verwys na'n algemene situasie in baie maatskappye.
Stel jou voor'n telefoon stelsel met'n skakelbord en twee interne telefone. Elke interne telefoon is geïdentifiseer deur'n getal wat net van toepassing op die plaaslike telefoon netwerk.So om te bereik uitbreiding 102 van die telefoon 101 sal jy het om te tik 102 presies.
As van buite ons tipe 102 ons kry net die besige lyn sein of die aantal wat nie bestaan nie.
As in plaas daarvan het ons tipe 12345102 dan het ons bereik die skakelbord wat, op grond van'n vooraf gedefinieerde reël, sal die roete van die oproep na die binneland 102.
Die gevoel is dat van kontak met die teiken selfoon direk, terwyl dit in werklikheid tydens die verband fase die belangrikste akteur was die skakelbord.
Ons het verstaan dat die identiteitsnommer van die binneland 102 is altyd die dieselfde, maar die manier waarop dit bereik kan word veranderinge.
Wat regtig gebeur
dynamic dns local area network Wat gebeur in'n LAN is konseptueel die dieselfde, selfs as, soos gesien kan word uit die figuur, die kompleksiteit toeneem (maar net'n bietjie). In werklikheid, 'n telefoon-wisselkoers het'n goed-gedefinieerde doel, terwyl'n rekenaar netwerk, met die dieselfde hardeware, kan baie gebruike.
Omdat ek verneem het van die voorbeeld van die selfone dit is maklik om te verstaan wat gebeur in'n plaaslike netwerk.
Binne die netwerk is dit moontlik om te bereik die kamera deur te tik in sy identifikasie, dan 192.168.1.10 in hierdie geval, terwyl die buite dit is nodig om die gebruik van die openbare ip 150.40.2.6, wat van die router wat sal die roete van die verbinding met die kamera.
In die feit dat dit lyk asof alles eenvoudig en in die feit dat dit is in die stelsels wat'n statiese openbare IP-adres.
Ongelukkig, as gevolg van die gebrek van die openbare ip (sien Die redes vir Dinamiese DNS), die reël is om'n dinamiese IP wat bemoeilik dinge'n bietjie. Binne die netwerk van die situasie nie verander nie, maar wat posadres moet ek gebruik buite as alle tye verander?
DnsUp: die dinamiese dns
Gelukkig het die Internet argitektuur bied'n diens genoem DNS, die daaglikse gebruik en onwetend deur alle gebruikers elke keer'n webwerf besoek word.
Hierdie diens vertaal die name (www.dnsup.eu byvoorbeeld) in'n IP-adresse (beter bestuur word deur die masjiene).
So die beste manier om te bereik die kamera te gebruik om'n naam en nie'n ip-adres (myhost.dd0.eu).
DnsUp bied om te hou voortdurend opgedateer die vereniging naam - ip-adres ten einde te maak die kamera altyd opspoorbaar.
29 Sep 2018

Wetlike kennisgewings

Semantica

Bologna, Italy

IT 03628101200

REA: BO-534140

Hierdie webwerf maak gebruik van tegniese koekies te verbeter jou navigasie ervaring   EK KRY DIT

Meer inligting is beskikbaar   HIER