dynamic dns

Dynamisk DNS

Support center

Easy video overvågning

Med udbredelsen af smarphones, muligheden for at skabe systemer til videoovervågning er blevet mere og mere konkrete. Installation af et IP-kamera og overvågning af hjemmet eller kontoret plads over telefonen bliver en nem opgave for mange.

De overvejelser der vil blive lavet, kan blive afvist på enhver enhed, der er tilsluttet det lokale netværk, en nas, for eksempel. Det er faktisk nyttigt at have en nas, der er installeret i de lokale netværk og for at være i stand til at nå det, også fra en smarphone eller fra en computer uden for netværket.

Problemet i at styre en enhed, der opstår, når du forlader det lokale netværk, og begynde at bruge det mobile netværk. Hvordan kommer jeg ikke kan nå kameraet længere?
Svaret er meget simpelt, men måske ikke så klar: den IP-adresse, der bruges til at identificere det har ændret sig.
Husk på, at ip-adressen er den streng af 4 numre, adskilt af et komma bruges til entydigt at identificere en enhed. For eksempel 192.168.1.1 er en gyldig IP-adresse, og måske har du allerede mødt det, fordi det er ofte, der er tildelt til den lokale netværks-router.

Så hvorfor kameraets IP-adresse ændres, når jeg flytter fra det lokale netværk til mobile?
I virkeligheden, den adresse, der i sig selv ikke ændre, men ændrer den måde, som enheden, kameraet i dette tilfælde, er nået.
Et eksempel for at tydeliggøre ideer
dynamic dns phones Vi forsøger at forklare denne adfærd ved at henvise til en fælles situation i mange virksomheder.
Forestil dig en telefon-system, med en tavle og to interne telefoner. Hver intern telefon er identificeret ved et nummer, der kun gælder for det lokale telefonnet.Så for at nå udvidelse 102 fra telefonen 101 du bliver nødt til at skrive 102 præcist.
Hvis udefra, vi skriver 102 får vi kun den travle line-signal eller nummer, der ikke eksisterer.
Hvis vi i stedet skrive 12345102 så vi når strømtavle, som i kraft af en foruddefineret regel, vil dirigere opkald til den indre 102.
Den følelse er at have kontaktet mål, telefon, direkte mens der i virkeligheden er i den forbindelse fase den største aktør var omstillingsbord.
Vi har forstået, at det identifikationsnummer, der anvendes af det indre 102 er altid den samme, men den måde, hvorpå det kan ske ændringer.
Hvad der virkelig sker,
dynamic dns local area network Hvad sker der i et LAN er konceptuelt er det samme, selv om, som det kan ses af figuren, at kompleksiteten stiger (men kun lidt). I virkeligheden, en telefoncentral har et veldefineret formål, mens et computer-netværk, med samme hardware, kan have mange anvendelser.
At have forstået eksemplet med de telefoner, er det let at forstå, hvad der sker i et lokalt netværk.
I netværket det er muligt at nå til kameraet ved at skrive i sin identifikator, så 192.168.1.10 i dette tilfælde, uden det er nødvendigt at bruge den offentlige ip-150.40.2.6, at den router, der vil ruten forbindelsen til kameraet.
I virkeligheden ser det ud til, at alle simple og i virkeligheden er det i systemer, der giver et statisk offentlige IP-adresse.
Desværre, på grund af den manglende offentlige ip (se årsagerne til Dynamisk DNS), reglen er, at har en dynamisk IP, hvilket komplicerer tingene en smule. I netværket situationen ikke ændrer sig, men hvilken adresse skal jeg bruge udenfor, hvis alle tidspunkter ændringer?
DnsUp: den dynamiske dns -
Heldigvis, Internettet arkitektur giver en service, der hedder DNS, der anvendes dagligt, og ubevidst ved at alle brugere, hver gang et site bliver besøgt.
Denne service oversætter de navne (www.dnsup.eu til eksempel) til IP-adresser (en bedre styring af maskiner).
Så den bedste måde at nå kamera er at bruge et navn og ikke en ip-adresse (myhost.dd0.eu).
DnsUp giver at holde konstant opdateret foreningen navn - ip-adresse for at gøre kameraet altid kan spores.
29 Sep 2018

Semantica

Bologna, Italy

IT 03628101200

REA: BO-534140

Dette websted anvender tekniske cookies til at forbedre din navigationsoplevelse   JEG FÅR DET

Mere information er tilgængelig   HER