dynamic dns

Dynaaminen DNS

Support center

Helppo videovalvonta

Kanssa leviämisen smarphones, mahdollisuus luoda videovalvontajärjestelmät on tullut yhä konkreettisia. Asentaminen IP-kamera ja seuranta kodin tai toimiston tilaa puhelimitse on tulossa helppo tehtävä monille.

Seikat, jotka tehdään voi olla vähentynyt tahansa laitetta, joka on liitetty paikalliseen verkkoon, nas esimerkiksi. Se on itse asiassa hyödyllistä on nas asennettu paikalliseen verkkoon ja voi saavuttaa sitä myös smarphone tai tietokoneen verkon ulkopuolella.

Ongelman hallinta laite syntyy, kun poistut paikallisen verkon ja alkaa käyttää mobile network. Miksi en voi päästä kameran enää?
Vastaus on hyvin yksinkertainen, mutta ei ehkä niin selkeä: IP-osoite, jota käytetään tunnistamaan, että se on muuttunut.
Muista, että ip-osoite on string-4 numeroa erotetaan pilkulla tunnistetaan yksilöllisesti laitteeseen. Esimerkiksi 192.168.1.1 on kelvollinen IP-osoite ja ehkä olet jo tavannut, koska se on usein liitetty paikalliseen verkkoon reitittimen.

Miksi IP-osoite kameran muuttuu, kun muutan paikallisen verkko-mobiili?
Itse asiassa, osoite itsessään ei muutu, mutta muuttaa tapaa, jolla laite, kamera, tässä tapauksessa, on saavutettu.
Esimerkki selventää ajatuksia
dynamic dns phones Yritämme selittää tätä käyttäytymistä viittaamalla yleinen tilanne monissa yrityksissä.
Kuvittele puhelin-järjestelmä, jossa vaihde ja kaksi sisäistä puhelimet. Jokainen sisäinen puhelin on yksilöity numerolla, joka koskee vain paikalliseen puhelinverkkoon.Joten päästä tiedostotunnistetta 102 puhelimesta 101 sinun täytyy kirjoittaa 102 tarkasti.
Jos ulkopuolelta meidän tyyppi 102 saamme vain varattu linja-signaalin tai numero, joka ei ole olemassa.
Jos sen sijaan kirjoitamme 12345102 sitten me päästä vaihde, joka, nojalla ennalta määrätty sääntö, reitittää puhelun sisustus 102.
Tunne on, että ottaa yhteyttä kohdepuhelimen suoraan vaikka todellisuudessa yhteyden aikana vaiheen tärkein toimija oli vaihde.
Olemme ymmärtäneet, että tunnusnumero sisustus 102 on aina sama, mutta tapa, jolla se voidaan saavuttaa muutoksia.
Mitä todella tapahtuu
dynamic dns local area network Mitä tapahtuu LAN on käsitteellisesti sama vaikka, kuten voidaan nähdä kuvassa, monimutkaisuus kasvaa (mutta vain hieman). Itse asiassa, puhelin vaihto on hyvin määritelty tarkoitus, kun tietokone on verkossa, jossa on sama laitteisto, voi olla monia käyttötarkoituksia.
Ottaa selvää, esimerkiksi puhelimissa, se on helppo ymmärtää, mitä tapahtuu lähiverkossa.
Verkon sisällä on mahdollista päästä kameran kirjoittamalla sen tunniste, sitten 192.168.1.10 tässä tapauksessa, kun ulkopuolella se on tarpeen käyttää julkisen ip-150.40.2.6, että reititin, joka reitittää yhteyden kameraan.
Itse asiassa näyttää siltä, kaikki on yksinkertainen, ja itse asiassa se on järjestelmiä, jotka tarjoavat staattinen julkinen IP-osoite.
Valitettavasti, koska ei ole julkista ip (ks. syyt Dynaaminen DNS), sääntö on olla dynaaminen IP, joka vaikeuttaa asioita hieman. Verkon sisällä tilanne ei muutu, mutta mikä osoite minun pitäisi käyttää ulkona, jos koko ajan muutoksia?
DnsUp: dynaaminen dns
Onneksi, Internet-arkkitehtuuri tarjoaa palvelun nimeltä DNS, käyttää päivittäin ja tietämättään kaikille käyttäjille aina, kun sivusto on käynyt.
Tämä palvelu kääntää nimet (www.dnsup.eu esimerkiksi) IP-osoitteiksi (parempi hallinnoi koneet).
Joten paras tapa tavoittaa kamera on käyttää nimi ja ip-osoite (myhost.dd0.eu: ssa).
DnsUp tarjoaa pidettävä jatkuvasti ajan tasalla yhdistyksen nimi - ip-osoite, jotta kamera on aina jäljitettävissä.
29 Sep 2018

Oikeudelliset ilmoitukset

Semantica

Bologna, Italy

IT 03628101200

REA: BO-534140

Tämä sivusto käyttää teknisiä evästeitä parantamaan kokemustasi   SAAN SEN

Lisätietoja on saatavilla   TÄÄLLÄ