dynamic dns

Dinamiese DNS

Ondersteuning sentrum

Die dynamic dns vir mobiele toestelle

Dit is vrygestel van die nuwe weergawe van die app DnsUp! Die mees belangrike nuwigheid oor die moontlikheid van die opsporing van die ip van die mobiele toestel waarop die aansoek is geïnstalleer.
Die stelsel outomaties heg die toestel aan die eerste gasheer op die lys. Deur die opset paneel die gebruiker kan verander hierdie keuse en uiteindelik op te skort die assosiasie tussen die gasheer en die toestel.

Die ander belangrike nuwigheid oor die moontlikheid om die instel van'n gasheer direk van die aansoek. Die stelsel gaan vir die teenwoordigheid van ten minste een gasheer: as daar is niks om te gevind word, vra die gebruiker om een op te rig, sodat jy kan dadelik begin werk.

Bly die funksies van die vorige weergawe, dan is die gasheer monitor, en ip-uitsending. Dit is baie nuttig om te weet op enige oomblik die toestand van die gesondheid van die stelsel en tree dadelik in die geval van sommige gasheer kan geblokkeer word, byvoorbeeld, want dit is verstryk het, die tydperk van geldigheid van die inskrywing of omdat hulle gestuur was te veel ip-misdrywe.

Vir die Internet, die Smartphone bestaan nie
Sedert 2007, die jaar van die bekendstelling van die smartphone van Apple, die groei van mobiele toestelle verbind in die netwerk is eksponensiële.
Voor hierdie datum het reeds uitgelig, die probleem met betrekking tot die uitputting van IpV4 adresse en die behoefte om oor te skakel na IpV6, die gebeurtenis wat nog nie plaasgevind het nie.
Die aankoms van die smartphone is fataal, want dit is dadelik verstaan dat die getal van die vereiste hulpbronne sou nie voldoende wees om te dek die toenemende vraag (2.5 miljard sal na verwagting in 2019).
As ons van mening dat IpV4 bied 4 miljard adresse, en dat hy was reeds in'n krisis, jy verstaan dat jy is as gevolg van om te sit in die veld reg van die strategie om weg te steek van die smartphone tot die Internet!

Die oplossing
Dit lyk paradoksale, maar die meerderheid van die smartphone is nie gesien het nie direk van die Internet, want sy woon in die subnetworks.
Hierdie eenvoudige slimmigheid hom in staat gestel om die struikelblokke te oorkom gedikteer deur die beperkings van IpV4 en sit in die netwerk'n potensieel oneindige aantal toestelle.
Soos ons later sal sien om te wees in'n subnet het'n paar nadele wat die volgende behels nie diegene wat die goeie fortuin om'n openbare ip.
Wat bied die verbinding met die internet, tipies van die telefonie operateurs, het'n paar openbare IP en baie private IP. Die laasgenoemde word gebruik om te identifiseer die mobiele toestelle toelaat om hom om te kommunikeer met die web.
Hierdie stelsel kan vergelyk word met dié van'n huis of korporatiewe netwerk tipies vind'n router wat die openbare IP-en baie toestelle, rekenaars, drukkers, ens... geïdentifiseer deur'n private IP, een vir elke.
Die openbare IP-het'n koste (gewoonlik ingesluit in die fooi vir die maandelikse telefoon), terwyl die private IP is gratis, omdat hulle daarin geslaag direk deur die eienaar van die subnet (dikwels onwetend soos in die geval van die huis netwerke).

Vir baie (maar nie almal nie)
Die oplossing moet net goed wees in die meerderheid van gevalle, dit is wanneer van jou smartphone ek nodig het om toegang tot die Internet, byvoorbeeld, om te soek vir inligting op die Web of om boodskappe te stuur.
Indien, in plaas daarvan, van die Internet het ek nodig het om toegang tot die smartphone, die situasie is ingewikkeld, want die toestelle in'n subnet is nie direk toeganklik is deur versoeke wat kom uit die buite.

Die IP wat verband hou met die toestel, die dieselfde IP wat is ingeteken op DnsUp, dit is gewoonlik die IP subnet. Jy kan sien, in werklikheid, dat die rekord van registrasie toon'n bron IP-anders as die opname, want die eerste een is die publiek (besit deur die diens verskaffer), terwyl die tweede is die private opgedra aan die smartphone.
Maar, as die twee adresse saamval, dan is dit bevestig dat die gebruik IP is regtig publiek, en kan die toeganklikheid van'n mobiele toestel.
04 desember 2018

Wetlike kennisgewings

Semantica

Bologna, Italy

IT 03628101200

REA: BO-534140

Hierdie webwerf maak gebruik van tegniese koekies te verbeter jou navigasie ervaring   EK KRY DIT

Meer inligting is beskikbaar   HIER