dynamic dns

Dynamisk DNS

Support center

Den dynamiske dns til mobile enheder

Det har været udgivet den nye version af app en DnsUp! Den vigtigste nyhed vedrører muligheden for sporing af ip-af den mobile enhed, hvor programmet er installeret.
Systemet automatisk tilkobler enheden til den første vært på listen. Gennem panelet konfiguration brugeren kan ændre dette valg og i sidste ende suspendere association mellem vært og enhed.

Den anden vigtig nyhed vedrører muligheden for at konfigurere et væld direkte fra programmet. Systemet kontrollerer for tilstedeværelse af mindst én vært: hvis der er noget, der skal findes, beder brugeren om at indstille en op, så du kan straks begynde at arbejde.

Forbliver de funktioner af den tidligere version, så værten overvåge, og ip-udsendelse. Dette er meget nyttigt at vide, på ethvert tidspunkt af sundhedstilstanden for systemet og gribe ind omgående i tilfælde af nogle-vært kan være blokeret, for eksempel fordi det er udløbet af gyldighedsperioden for det abonnement, eller fordi de blev sendt for mange ip-handlinger.

For Internettet, din Smartphone findes ikke
Siden 2007, året for lanceringen af smartphone fra Apple, vækst af mobile enheder, der er tilsluttet i netværket har været eksponentiel.
Før denne dato havde allerede været fremhævet, at det problem, der er relateret til udtømning af IpV4-adresser, og at det er nødvendigt at skifte til IpV6, den begivenhed, der endnu ikke er indtrådt.
Ankomsten af smartphone har været fatal, fordi det er straks forstod, at antallet af nødvendige ressourcer, der ikke ville være tilstrækkelig til at dække den stigende efterspørgsel (2,5 milliarder forventes i 2019).
Hvis vi mener, at IpV4 giver 4 milliarder adresser, og at han allerede var i krise, du forstår, at du er på grund af at sætte i marken lige fra strategi til at skjule din smartphone til Internettet!

Løsningen
Det virker paradoksalt, men de fleste smartphone er ikke set direkte fra Internettet, fordi hun bor i undernetværk.
Denne enkle kneb, der gjorde det muligt for ham at overvinde de forhindringer, der er dikteret af de begrænsninger, der IpV4 og sætte på nettet er et potentielt uendeligt antal af enheder.
Som vi vil se senere, at være i et subnet har nogle ulemper, som ikke involverer dem, der har den lykke at have en offentlig ip.
Der oprettes forbindelse til internettet, typisk telefoni udbydere, har nogle offentlige IP og mange private IP. Sidstnævnte bruges til at identificere de mobile enheder, giver ham mulighed for at interagere med web.
Dette system kan være i forhold til et hjemme-eller firmanetværk typisk finde en router, der har en offentlig IP og mange enheder, computere, printere, etc... identificeret ved en privat IP, en for hver.
Den offentlige IP-har en pris (som regel inkluderet i gebyret for telefon månedligt), mens den private IP er gratis, fordi de er styret direkte af ejeren af subnet (ofte ubevidst som i tilfælde af hjemme-netværk).

For mange (men ikke alle)
Den løsning, der bare skal være god i de fleste tilfælde, er, at når fra din smartphone, jeg har brug for adgang til Internettet, for eksempel for at søge efter oplysninger på Internettet eller sender beskeder.
Hvis man i stedet fra Internettet jeg har brug for adgang til din smartphone, situationen er kompliceret, fordi de enheder, der i et subnet er ikke direkte tilgængelig for anmodninger, der kommer udefra.

IP-forbindelse til enheden, kan den samme IP-adresse, der er logget på DnsUp, er det som regel IP-subnet. Du kan se, i virkeligheden, at resultaterne af registreringen viser en kilde-IP-anderledes end den optagelse, fordi det første er det offentlige (ejet af tjenesteudbyderen), mens den anden er den private, der er tildelt til din smartphone.
Men hvis de to adresser sammenfaldende, så det er bekræftet, at den anvendte IP er virkelig offentlige, og giver mulighed for adgang til en mobil enhed.
04 dec 2018

Semantica

Bologna, Italy

IT 03628101200

REA: BO-534140

Dette websted anvender tekniske cookies til at forbedre din navigationsoplevelse   JEG FÅR DET

Mere information er tilgængelig   HER