dynamic dns

Dynaaminen DNS

Support center

Dynaaminen dns-mobiililaitteille

Se on julkaissut uuden version app DnsUp! Tärkein uutuus koskee mahdollisuutta jäljittää ip langattoman laitteen, johon sovellus on asennettu.
Järjestelmä automaattisesti pitää laite ensimmäisen host-listalla. Läpi kokoonpano paneeli, käyttäjä voi muuttaa tätä valintaa ja lopulta keskeyttää yhdistyksen välillä isäntä ja laite.

Toinen tärkeä uutuus koskee mahdollisuutta määrittää host suoraan sovelluksesta. Järjestelmä tarkistaa läsnäolo vähintään yksi isäntä: jos ei ole mitään löydy, kysyy käyttäjä voi asettaa yhden ylös, joten voit aloittaa työskentelyn välittömästi.

Edelleen ominaisuuksia edelliseen versioon, host monitor, ja ip-lähetys. Tämä on erittäin hyödyllistä tietää, milloin tahansa terveydentila järjestelmä ja puuttua viipymättä siinä tapauksessa, että jotkin host voi olla tukossa, esimerkiksi, koska se on vanhentunut voimassaoloaikana tilauksen tai koska ne oli lähettänyt liian monta ip-rikokset.

Internet, Älypuhelin ei ole olemassa
Vuodesta 2007 vuoden käynnistää älypuhelin Apple, kasvua mobile-laitteet on kytketty verkkoon on ollut räjähdysmäistä.
Ennen tätä päivämäärää oli jo korostettu, ongelma liittyy uupumus IpV4-osoitteet ja tarve siirtyä IpV6: n tapauksessa, että ei ole vielä tapahtunut.
Saapuminen älypuhelin on ollut kohtalokas, koska se on heti selvää, että määrä vaaditaan resursseja ei olisi riittävä kattamaan kasvavaa kysyntää (2,5 miljardia odotetaan vuonna 2019).
Jos ajatellaan, että IpV4 tarjoaa 4 miljardia osoitetta, ja että hän oli jo kriisissä, ymmärrät, että sinun on tarkoitus laittaa kenttään suoraan strategian piilottaa älypuhelimen Internet-yhteyden!

Ratkaisu
Se tuntuu paradoksaaliselta, mutta suurin osa älypuhelin ei ole nähnyt suoraan Internetistä, koska hän asuu subnetworks.
Tämä yksinkertainen juoni käytössä häntä voittamaan esteet sanelee rajoituksia IpV4 ja laittaa verkkoon mahdollisesti ääretön määrä laitteita.
Kuten myöhemmin näemme olevan aliverkon on joitakin haittoja, jotka eivät liity ne, jotka ovat onni saada julkinen ip.
Joka tarjoaa internet-yhteyden, yleensä puhelinverkon operaattorit, on joitakin julkisia IP ja monet yksityiset IP. Jälkimmäinen käytetään tunnistamaan mobiililaitteisiin, jonka avulla hän voi olla vuorovaikutuksessa web.
Tämä järjestelmä voidaan verrata siihen, että kotiin tai yrityksen verkkoon yleensä löytää reititin, joka on julkinen IP ja monet laitteet, tietokoneet, tulostimet, jne.... tunnistetaan oma IP, yksi kutakin.
Julkinen IP on kustannus (sisältyy yleensä maksu puhelin kuukausittain), kun taas yksityinen IP-ovat ilmaisia, koska ne ovat suoraan hallinnoimien omistaja aliverkon (usein tietämättään kuin tapauksessa koti-verkot).

Monet (mutta eivät kaikki)
Ratkaisu vain on hyvä useimmissa tapauksissa, että on, kun älypuhelimesta tarvitsen pääsy Internetiin, esimerkiksi etsiä tietoa netistä, tai lähettää viestejä.
Jos, sen sijaan, Internetistä tarvitsen pääsyn älypuhelin, tilanne on monimutkainen, koska laitteiden aliverkon eivät ole suoraan saatavilla pyynnöt, jotka saapuvat ulkopuolelta.

IP-liittyvät laite, sama IP, joka on kirjautunut DnsUp, se on yleensä IP-aliverkon. Voit nähdä, itse asiassa, että kirjaa rekisteröinti osoittaa, että lähde-IP erilainen kuin tallennus, koska ensimmäinen yksi on julkinen (omistaa service provider), kun taas toinen on yksityinen määritetty älypuhelin.
Kuitenkin, jos kaksi-osoitteet samaan aikaan, niin se on vahvistanut, että käytetty IP ei ole julkinen, ja sen avulla käytettävyyttä mobiililaitteella.
On 04 dec 2018

Oikeudelliset ilmoitukset

Semantica

Bologna, Italy

IT 03628101200

REA: BO-534140

Tämä sivusto käyttää teknisiä evästeitä parantamaan kokemustasi   SAAN SEN

Lisätietoja on saatavilla   TÄÄLLÄ