dynamic dns

Dynamic DNS

Support-center

De quadratesch dns fir mobil Websäit

Et gouf publizéiert déi nei versioun vun der app DnsUp! Déi wichtegst Neies betrëfft d 'Méiglechkeet vun der Rückverfolgung vun der ip-Adress vum posche Baugrupp, op deem d' Uwendung installéiert ass.
D 'system leet automatesch d' Instrument um éischte host ass op der Lëscht. Duerch d 'Bedienfeld fir d' Konfiguratioun vun den Benotzer kann dat mäi Choix a schliisslech ënnerbriechen d ' Verbindung tëscht dem host an dem Instrument.

Déi aner wichteg Neies betrëfft d ' Méiglechkeet zum konfigurieren vun engem host, deen direkt aus der Uwennung. D 'system préift d' Existenz vu mindestens engem host: wann do näischt fonnt gëtt, bied de Benotzer ariichte, sou kënne Si direkt mat der Aarbecht ufänken.

Bleiwen d ' Funktioune vun den viregten versioun, dann gëtt de host monitor an ip-broadcast. Dat ass ganz nëtzlech ze wëssen, zu all moment den Zoustand vun der Gesondheet vum System a gräifen umgehend bei verschiddene host gespaart ka ginn, beispillsweis, well et abgelaufen ass d ' Frist den Gültegkeet vum Abonnement oder, well Se geschéckt goufen, ze vill ip-Strofdoten.

Fir d ' Internet, den Smartphone net disponibel
Zanter 2007, dem Joer vun der Markteinführung vum smartphone vun Apple, de Wuesstem vun posche Instrumenter am Netzwierk verbonnen gouf, exponentiell.
Virun dësem Datum schonn markéiert ass, gëtt d 'problem am Zesummenhang mat der Erschöpfung der IpV4-Adressen an d' Noutwendegkeet fir e Wiessel ze IpV6, d ' Manifestatioun ass nach net cas.
D 'Erreeche vun de smartphone gouf fatal, well et direkt verstanen, datt d' Zuel vun de erfuerderlech Ressourcen géif net duergoen, fir den steigenden Bedarf decken (2,5 Milliarden Euro viraussiichtlech am Joer 2019).
Wa mir Bedenken, datt IpV4 bitt 4 Milliarde Adressen zur Verfügung, an dat war hien och schonn an eng Kris, Se verstoen, datt Si wéinst dem put-an-Feld riets vun der Strategie zum verstoppen de smartphone op den Internet!

D ' Léisung
Et schéngt Paradox, awer d ' Majoritéit vun de Smartphones ass net ze gesinn direkt aus dem Internet, well Dir lieft an der Teilnetze.
Dës einfach Strategie erméiglecht et him ëm d 'Minnefelder ze iwwerwannen, diktiert duerch d' Aschränkunge vun IpV4 a leeë Se am Netzwierk eng potentiell onendlech Zuel vun Instrumenter.
Wéi mer spéit gesinn, an eng subnet huet e puer Adel, déi net mat deenen, déi d ' Gléck hunn, fir eng ëffentlech ip-Adress.
Wie stellt d 'Verbindung zum internet, an der Regel d' Telefonie-Betreiber, hunn e puer ëffentlech IP a vill privat IP. D 'leschten gi benotzt, fir d' posche Websäit erméiglechen et, d ' Interaktioun mat dem web.
Dësem system kann am Verglach zu engem Heim-oder Unternehmensnetzwerk an der Regel fannt Dir e router huet d ' ëffentlech IP a vill Instrumenter, Computer, Drucker, etc... gekennzeechent vun enger privaten IP, eng fir all.
D 'ëffentlech IP ass mat Käschten (an der Regel an der Taxe hunn fir Telefon mount), während d' privat IP gratis sinn, well Se vum Proprietär gefouert, deen d ' Subnetz (dacks unwissentlich, wéi am Fall vun Heimnetzwerken).

Fir vill (net alleguer)
D 'Léisung muss gutt sinn an der Majoritéit vun der Theaterhéichschoul, dat ass, wann Dir vun Ärem smartphone brauche ech Zougrëff op d' Internet, zum Beispill op der Sich no Informatiounen op den Internet oder fir Noriichten.
Wann awer, aus dem Internet ech brauche Zougrëff op d 'smartphone, d' situatioun ass spaweck, well d ' Instrumenter an engem Subnetz net direkt zougänglech sinn, déi duerch Technesch hëllef vu baussen.

D 'IP-verbonne ginn, fir d' Instrument, vun der déiselwecht IP-Adress ugemellt ass DnsUp, et ass an der Regel d ' IP-Subnetz. Dir kënnt gesinn, an Effektiv, datt de Datensatz der Registréierung weist eng Quell-IP-anescht wéi d 'Foto, well den éischten ass ëffentlech (am Besëtz vum service-providers), während d 'zweet d' privat zougewisen, dem smartphone.
Allerdéngs, wann déi zwou Adressen iwwerenee stëmmt, dann ass et bestätegt, datt d 'gebraucht IP ass wierklech d' ëffentlechkeet, an erméiglecht d ' Erreichbarkeit vun engem posche Baugrupp.
04 dec-2018

Semantica

Bologna, Italy

IT 03628101200

REA: BO-534140

Dës Websäit benotzt technesch cookien, fir verbesseren Si Hir Erfarung lëtzebuerg   ECH BEKOMME ET

Méi Informatiounen   DO